Однесете го вашиот  бизнис на следното ниво со нашите книговодствени услуги и професионална поддршка

Услуги

Услуги кои ги нудиме во Правеко.

Сметководствени услуги и пресметки на плати.

Даночни совети, пресметки и извештаи.

Услуги од областа на Управувачко сметководство.​

Деловен консалтинг, совети при имплементација на системи за деловно работење.​

Изработка на компилирани финансиски извештаи.​

Извршување оперативни работи во ФЗОМ, УЈП и АВРМ.​

Обуки за вашите вработени од областа на даночната легистатива, сметководство и финансии, in house или во нашите простории.​

Што кажуваат клиентите за нашите услуги

Професионални. Секогаш спремни да направат повеќе и да ги надминат договорните обврски за да му помогнат на клиентот.
Масинови Дематели
Млади, професионални, ефикасни, вистинско задоволство е да се соработува со Правеко. Ги препорачувам!
Хотел Гарденија
Многу услужливи и професионални во својата работа. Јас сум задоволен клиент повеќе од 10 години. За секоја препорака!
Оптика Геталдус

Зошто да не изберете нас?

0 +
Клиенти
0 +
Завршни

Искуство и експертиза

Со повеќе од 20 години искуство во индустријата, нашиот тим од квалификувани сметководители го поседува знаењето и експертизата потребни за ефикасно справување со сите ваши финансиски прашања. Од книговодство и даночно планирање до финансиска анализа.

Персонализирани решенија

Ние веруваме дека секој клиент е единствен, а исто така и нивните финансиски потреби. Нашиот пристап е прилагоден да ги исполни вашите специфични барања, обезбедувајќи ви приспособени решенија кои совршено одговараат на вашата ситуација.

Доверливост и доверба

Довербата е камен-темелник на нашиот однос со нашите клиенти. Можете да се потпрете на нас за да се справиме со вашите чувствителни финансиски информации со најголема доверливост и интегритет. Нашето досие за доставување точни резултати и исполнување на роковите зборува само за себе.

Сеопфатни услуги

Без разлика дали сте поединец кој бара лична даночна помош или бизнис кој бара сеопфатно финансиско управување, ние нудиме широк спектар на услуги за да ги задоволиме вашите потреби. Нашите услуги вклучуваат даночно планирање и подготовка, подготовка на финансиски извештаи, обработка на платен список, бизнис консалтинг и многу повеќе.

Остануваме напред

Финансискиот пејзаж постојано се развива, а ние остануваме во првите редови на развојот на индустријата за да обезбедиме нашите клиенти да имаат корист од најновите стратегии и можности. Сметајте на нас за да ве информираме и ажурираме за релевантните финансиски прашања што би можеле да влијаат на вашата крајна вредност.

Наши клиенти

Корисни линкови

Нашиот тим

Запознајте ги луѓето кои ја завршуваат работата

Катерина Минова

Основач и управител, овластен сметководител

Билјана Тодоровска

Сметководител

Емилија Мулер

Сметководител

Катерина Антова

Сметководител

Дијана Ѓорѓиевска

Сметководител

Локација

Правеко-removebg-preview